Madordning

Madordning og Frugtbod

Madordning

Madordningen serverer et måltid mandag, tirsdag og onsdag.  Måltidet skal bestilles hos Jeannettte senest søndag eftermiddag.

Desværre har vi været nødt til at lukke Madordningen på grund af Corona. Vi håber, at vi snart er klar til at åbne igen.

Frugtboden

Frugt og grønt sikrer at eleverne har et stabilt blodsukker til at fokusere på skoledagen.

Vi tilbyder derfor eleverne muligheden for at komme forbi frugtboden mellem kl.10:35 og kl. 10:50 og hente et sundt og friskt supplement til deres madpakke

Frugtboden er et supplement til madpakken. Den byder på lækre, varme, hjemmelavede hapsere såsom frikadeller, pizzasnegle, pirogger, rismuffins mm.

Desuden sælges frugt, knækbrød, hjemmelavet selvfølgelig, samt juice og iste.

Sidst men ikke mindst er der den skønne fredagsoverrraskelse, som er til den søde side.

7. klasse bestyrer frugtboden med hjælp fra lærer Signe Neergaard.

Overskuddet går til 7. klasses studietur